Sport
07.12.2022. 17:49
Beta

Večiti derbi

KK Crvena zvezda: "Nadležni organi da se što pre oglase"

KK Crvena zvezda
Izvor: Shutterstock

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je u sredu da je pozvao nadležne bezbednosne organe da se oglase, nakon što je košarkaški klub Partizan naveo da će odluku o gostujućim navijačima na evroligaškom 'večitom' derbiju doneti posle sednice Upravnog odbora.

Iz Zvezde navode da su informacije među kojima i onu o posebnim sektorima za njene navijače preneli nakon sastanka predstavnika dva kluba i svih bezbednosnih službi.

"Sa druge strane, organizator utakmice 12. kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u Beogradskoj areni izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti", dodaje se.

Košarkaši Partizana dočekaće u četvrtak u Beogradskoj areni ekipu Crvene zvezde, u prvom evroligaškom "večitom" derbiju.

Crveno-beli su dodali da su uputili dopis nadležnim organima, tražeći da se postupi po odluci koja je doneta na zajedničkom sastanku.

"Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost", zaključuje se.

Utakmica Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan: Derbi u Evroligi bez navijača Zvezde
1

Rizično je

06.12.2022. 14:31

Partizan: Derbi u Evroligi bez navijača Zvezde

Košarkaški klub Partizan izdao je saopštenje pred duel sa Crvenom zvezdom u četvrtak u okviru 12. kola Evrolige, u kojem će crno-beli biti domaćini. 
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
12°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve