Sport
26.12.2023. 14:45
R. E.

Sferopulos prelomio

Kojeg to igrača Zvezda vraća sa pozajmice

Crvena zvezda
Izvor: Shutterstock

Ognjen Kuzmić je napustio redove Crvene zvezde, a jedan igrač uskoro će ponovo zadužiti dres kluba sa Malog Kalemegdana.

Najbolji mladi košarkaš Evrope Nikola Topić vratiće se u narednim danima u Crvenu zvezdu, preneo je Sport klub.

Ova odluka doneta je nakon razgovora koje je trener crveno-belih Janis Sferopulos obavio sa mladim plejmejkerom koji je trebalo da ostane na pozajmici u Megi do kraja sezone.

Očekuje se da će 18-godišnjak biti u timu već za vikend u ABA ligi protiv Igokee, dok bi prvi put trebalo da zaigra pred Zvezdašima u Evroligi 4. januara protiv Partizana.

Talentovani igrač je u crveno-belom dresu debitovao sa 16,5 godina kod trenera Dejana Radonjića, u martu 2022. protiv Krke u ABA ligi.

Topić je minulog leta potpisao prvi profesionalni, četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom. U Evroligi je odigrao tri utakmice, ali se nije upisao u strelce.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pešić: "Košarka na ovim prostorima nikada nije bila popularnija"
Svetislav Pešić

Svetislav Pešić

23.12.2023. 10:33

Pešić: "Košarka na ovim prostorima nikada nije bila popularnija"

Navršava se veliki jubilej, košarka je stigla u Srbiju davne 1923. godine. Od prvog teksta u Politici u kojem je pisalo da je sportski klub Jugoslavija osnovao odeljak za popularnu igru "basketbol", do svetskih naslovnica i medija u kojima piše da je Srbija zemlja košarke prošlo je 100 godina.

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
18°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve