Sport
24.12.2022. 15:40
Beta

ABA liga

Partizan oprezan: Igokea je uvek nezgodan protivnik

1
Izvor: Beta / ABA LIGA/Partizan NIS

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je ekipa Igokee uvek nezgodan protivnik, ali da će njegov tim u predstojećem meču ABA lige pokušati da nastavi dobru seriju rezultata.

"Ekipa Igokee je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo", rekao je Obradović.

"Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gde smo sad... da iz dobre odbrane dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu", dodao je on.

Posle velike pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi, košarkaši Partizana u nedelju nastavljaju takmičenje u ABA ligi gostovanjem Igokei u Laktašima od 18.30 časova.

Posle 11 odigranih utakmica, crno-beli su trenutno prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa devet pobeda i dva poraza, dok je Igokea osma sa skorom 5-6.

Nakon prvog meča u Evroligi posle povrede, Aleksa Avramović čeka šansu da upiše i prve ovosezonske minute u regionalnom šampionatu.

"Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo", rekao je Avramović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan pobedio Fenerbahče
Košarka

Bravo!

22.12.2022. 21:21

Partizan pobedio Fenerbahče

Košarkaši Partizana pobedili su u Istanbulu ekipu Fenerbahčea sa 73:72 (16:19, 17:18, 18:20, 22:15), u utakmici 15. kola Evrolige.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
09.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve