Sport
08.05.2022. 18:15
R.E.

Navijači Burse

"Komandante Alimpijeviću"

Dušan Alimpijević
Izvor: EPA / VALDA KALNINA

Bursa je definitivno najveće iznenađenje u evropskoj košarci ove sezone.

Ekipa koju sa klupe predvodi Dušan Alimpijević živi svoju košarkašku bajku i svi se nadaju srećnom kraju. Prognoze za ovu sezonu odavno su nadmašene i više se niko ne usuđuje da se kladi protiv Alimpijevićevog tima. 

Bursa je na početku sezone u Evrokupu proglašena za jedan od najslabijih timova u takmičenju, ali kako je sezona odmicala ekipa je iz utakmice u utakmicu demantovala košarkaške stručnjake. Sada ih od istorijskog uspeha deli samo još jedna prepreka. U finalu Evrokupa će igrati protiv slavnog Virtusa iz Bolonje

Uspeh je postignut i u domaćem prvenstvu. Naime, Bursa je u poslednjem kolu obezbedila plej-of u turskom prvenstvu gde će u prvom kolu igrati protiv ekipe Fenerbahčea. 

Uspeh koji su košarkaši zajedno sa trenerom Alimpijevićem postigli ove seozne prepoznali su i navijači ovog kluba koji su im pred naredne izazove poslali posebnu poruku

"Nije bitno da li ćete pobediti ili izgubiti Evrokup, već ste svoje ime upisali u zlatnu istoriju", stoji na transparentu navijača, uz natpis "Komandant Alimpijević".
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Rasprodate ulaznice za fajnal-for Evrolige
KOŠARKA

Košarka

06.05.2022. 09:46

Rasprodate ulaznice za fajnal-for Evrolige

Košarkaška Evroliga saopštila je da su sve ulaznice za fajnal-for koji će se održati u Beogradu rasprodate.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve