Sport
23.11.2022. 11:17
R. E.

Evropa ili...

Gde Ronaldo nastavlja karijeru?

Kristijano Ronaldo 21. 11. 2022.
Izvor: Beta/ AP / Armando Franca

Kristijano Ronaldo raskrstio je sa Mančester junajtedom, a mediji već uveliko spekulišu u koji će se klub preseliti.

Ronaldo je sporazumno raskinuo ugovor sa "crvenim đavolima" nakon kontroverznog intervjua u kojem je 37-godišnji napadač oštro kritikovao trenera Erika ten Haga, saigrače i vlasnike kluba, i sada je slobodan da potraži novi sredinu.

Ključno je pitanje da li će iskusni Portugalac uopšte nastaviti karijeru u Evropi, ili će potražiti sreću negde dalje.

Za sada se kao opcija pominje bogati Al Nasr iz Rijada. Taj klub nudio mu je odličan ugovor i tokom letnjeg prelaznog roka, kada je prvi put pomenuo odlazak iz Mančestera, ali ga je odbio jer je želeo da ostane u evropskom fudbalu.

Engleski novinari prenose da Ronaldo ustvari neće napustiti Ostrvo, već će se preseliti u redove Njukasla, koji je u vlasništvu konzorcijuma iz Saudijske Arabije.

Taj klub mogao bi da bude interesantan Portugalcu jer ove sezone beleži odlične rezultate u Premijer ligi. Trenutno su na četvrtom mestu na tabeli i imaju šansuda se plasira u Ligu šampiona, što je za Ronalda najveći izazov u karijeri.

CR7 trenutno je posvećen nastupu Portugala na Svetskom prvenstvu u Kataru, a odluku o tome gde će nastaviti klupsku karijeru trebalo bi da saopšti javnosti po završetku Mundijala.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Sukob sa Mančesterom neće poremetiti Portugal"
Kristijano Ronaldo 21. 11. 2022.

Kristijano Ronaldo

21.11.2022. 11:44

"Sukob sa Mančesterom neće poremetiti Portugal"

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo izjavio je da problemi koje ima sa Mančester junajtedom "neće uzdrmati" njegovu selekciju na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve