Sport
30.09.2019. 15:44
Index. hr

LENARD: O ovome što planiram da napravim, pričaće se i nakon što završim karijeru

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Los Anđeles Klipersi službeno su započeli s pripremama za novu NBA sezonu, u kojoj su među najozbiljnijim kandidatima za titulu prvaka, održavši Media Day. Njihova prva zvezda tima Kavaj Lenard ima velike planove.

Leonard je 2014. bio MVP finala kad je osvojio titulu sa San Antonio Sparsima, a isti je uspeh ponovio pre nekoliko meseci u svojoj jedinoj sezoni s Toronto Reptorsima. U julu je kao slobodan igrač potpisao za LA Kliperse jer je želeo da se vrati kuči i da igra pred porodicom, a sad je pred njim novi izazov. Može da postane prvi superstar u istoriji koji bi osvojio titulu  s tri različite ekipe, prenosi Index. hr.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/MONICA M DAVEY SHUTTERSTOCK OUT

U istoj je poziciji Lebron Džejms, koji nakon dve titula sa Majamijem i jedne s Klivlendom započinje svoju drugu sezonu s LA Lejkersima. Robert Horru i Džon Šeli osvajali su prsten s tri različita kluba, ali oni su bili igrači uloga, a ne nositelji igre.

Povezane vesti - DOK RIVERS: Lenard je nešto najbliže Džordanu što smo ikada videli

"To bi bilo izuzetno dostignuće", priznao je Leonard u razgovoru za Yahoo Sports tokom Media Daya.

"To bi bilo nešto o čemu će se pričati i nakon što završim karijeru, a prilika da to ostvarim u svom gradu je neverovatna. Dok sam odrastao, Staples Center bio je jedna od prvih NBA dvorana u kojima sam bio. Bilo bi to zaista posebno, ali puno je posla pred nama", rekao je Lenard.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve