Sport
04.06.2021. 11:06
Tanjug

"Denver može do titule"

Lilard: Jokić je MVP

Lilard
Izvor: EPA / ETIENNE LAURENT

Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji, pogađao je iz svih pozicija. Čini saigrače boljim, rekao je košarkaš Portlanda Demijan Lilard nakon šestog meča prve runde NBA plej-ofa sa Denverom.

Nagetsi su nakon pobede u Oregonu obezbedili prolaz u polufinale Zapadne konferencije gde će igrati sa Finiksom.

Lilard je rekao da Denver čak može da dođe i do šampionske titule.

"Ako postoji neka sezona u kojoj bi jedan igrač poput Nikole mogao da povede tim ka tituli, onda je to ova. Jokić je sposoban za to", rekao je Lilard.

U iščekivanju nagrade za najboljeg igrača sezone u ligi, bek Portlanda je rekao da njemu ne treba "pismo" iz kancelarije NBA u Njujorku da bi saznao ko je najbolji.

"Mislim da je Nikola Jokić MVP. Igrao je svaku utakmice, radi sve za svoj tim. Bio je najbolji igrač u ovoj seriji, pogađao je iz svih pozicija. Čini saigrače boljim", rekao jhe Lilard.

Reči hvale je za srpskog reprezentativca je imao i trener Portlanda Teri Stoc.

"Sjajan je igrač i sve se vrti oko njega. Nadigrao nas je, zaslužio je da pobedi u seriji i odlično je obavio posao na oba kraja terena. Skidam kapu. Želim mu sve najbolje u sledećoj seriji", rekao je Stoc.

Prvi meč polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije između Denvera i Feniksa na programu je u noći između ponedeljka i utorka.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve