Sport
03.03.2024. 13:42
R. E.

Kad srce želi među orlove

Talentovani klinci iz Engleske novi reprezentativci Srbije

1
Izvor: FSS

Mladi fudbaleri Luis Zečević Džon i Edvard Ibrović Flečer, rođeni 2008. godine, prihvatili su da igraju za kadetsku reprezentaciju Srbije, saopštio je FSS.

"Igrači do sada nepoznati domaćoj javnosti, srpskih korena po majčinoj liniji, zahvaljujući velikom naporu FSS prihvatili su poziv da igraju za Srbiju i iskažu svoj talenat koji svakodnevno bruse u mlađim kategorijama Arsenala i Mančester junajteda", navodi se u saopštenju FSS.

Mlađa kadetska reprezentacija Srbije (U16) odigraće 7. marta u Podgorici prijateljski meč protiv Crne Gore, a na tom duelu za Srbiju će debitovati Luis Zečević Džon i Edvard Ibrović Flečer.

"Razgovori koje sam vodio prethodnih nedelja u vezi sa njihovim dolaskom na moje veliko zadovoljstvo uspešno su završeni. Hvala im na pokazanom patriotizmu, imali su izbor", rekao je direktor mlađih kategorija FSS Nikola Lazetić.

"Momci imaju sjajan potencijal i sigurno da ne bi bili u klubovima u kojima su da nije tako. Očekujemo da će se vrlo brzo prilagoditi i adaptirati na način rada u selekciji Srbije, a ovde će imati maksimalnu podršku svih relevantnih faktora. Njihova želja i opredeljenje ka dresu naše zemlje je nešto zbog čega možemo da budemo izuzetno ponosni. Na nama je da nastavimo ovim putem i ulažemo u budućnost srpskog reprezentativnog fudbala", dodao je Lazetić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve