Sport
24.01.2023. 14:05
Beta / AFP

Bajern

Mane se vratio

Sadio Mane 24.1.2023
Izvor: EPA / RONALD WITTEK

Senegalski fudbaler Sadio Mane, koji je zbog povrede desne noge propustio Svetsko prvenstvo u Kataru, nastavio je treninge sa Bajernom iz Minhena, tri nedelje pre prve utakmice osmine finala Lige šampiona u Parizu.

U Minhenu, 30-godišnji Sadio Mane trenirao je posle više od dva meseca odsustva.

"Drago nam je videti te kako ponovo trčiš", tvitovao je Bajern iz Minhena, uz tekst i video snimak nasmešenog napadača, na terenu okruženom snegom.

Mane je na Alijanc Areni 8. novembra povredio desnu fibulu u utakmici 14. kola nemačkog prvenstva protiv Verdera iz Bremena, u pobedi od 6:1. Bio je primoran da odustane od Svetskog prvenstva i podvrgnut je operaciji 17. novembra.

"Mislim da neću računti na njega za prvi meč protiv Pari Sen Žermena", rekao je trener Bajerna Julijan Nagelsman sredinom januara, iako je Mane napredovao u oporavku više nego što se očekivalo.

Prva utakmica osimine finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Bajerna igraće se 14. februara od 21 sat na Parku Prinčeva, a revanš je na programu 8. marta u Minhenu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Klub otpustio Danija Alveša
1

"Opravdani raskid"

21.01.2023. 11:10

Klub otpustio Danija Alveša

Meksički fudbalski klub Unam raskinuo je ugovor sa brazilskim igračem Danijem Alvešom, koji se nalazi u istražnom pritvoru u Španiji zbog navodnog seksualnog napada.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve