Sport
10.07.2023. 15:05
Promo

Specijalna Olimpijada

Srpska delegacija donela iz Berlina 20 medalja

sport, medalje, nagrade
Izvor: Shutterstock

U Berlinu je održana Specijalna Olimpijada, a boje Srbije branilo je osamdeset dvoje sportista.

U periodu od 17. do 26. juna 2023. godine, uz podršku kompanije MaxBet koja tradicionalno pomaže sportske aktivnosti osoba sa posebnim potrebama, srpski sportisti postigli su izvanredne rezultate i doneli kući ukupno 20 medalja.

Ekipa "Hendi sport" iz Zrenjanina, koja je deo srpske delegacije, zaslužila je posebno priznanje jer su osvojili čak 7 medalja. Ova ekipa, koja broji jedanaest članova, pokazala je izvanredno umeće i talenat i s razlogom mogu biti inspiracija svima nama.

Kompanija MaxBet, kroz svoj program podrške sportu osoba sa posebnim potrebama nastavlja da afirmiše inkluzivnost i podržava sportiste koji se suočavaju sa raznim izazovima.

Specijalna Olimpijada predstavlja izuzetnu priliku za sportiste sa posebnim potrebama da se takmiče na najvišem nivou i pokažu svoje talente i veštine. Upravo zbog toga je podrška kompanija poput MaxBeta od velikog značaja, jer pruža sportistima neophodnu podršku i ohrabrenje.

Osvajanje 20 medalja na Specijalnoj Olimpijadi u Berlinu predstavlja veliki uspeh za srpske sportiste i dokazuje njihovu posvećenost i upornost.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
shower rain
12°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve