Sport
01.12.2020. 15:51
R. E. / Index. hr

MIHAJLOVIĆ: Naučio sam da plačem i nije me sramota toga

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Život je fantastična stvar, posebno kada prolazite kroz nešto kroz što sam ja prolazio", rekao je Siniša Mihajlović u intervjuu za Sky.

Mihajlović se od prošle godine borio s leukemijom i sredinom ove godine objavio je da je izlečen i da je bio uveren da će pobediti tešku bolest, prenosi Index. hr.

"Ja sam rođen dvaput. Prvi put u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti snažnog muškarca da plače je posebna stvar, uz bolest sam naučio da iznosim svoje emocije. Naučio sam da plačem i nije me sramota toga. Nikoga ne bi trebalo biti sramota. Pre sam to sve držao u sebi, a sad sam shvatio da je plakanje dobra stvar", rekao je Mihajlović.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

"Hteo sam da živim, da se borim. Nisam sebi i svojoj porodici mogao da dozvolim odlazak s ovog sveta. Nikad nisam izgubio nadu iako sam nekoliko puta sanjao svoju sahranu. Sanjati svoju sahranu je jako čudno. Hvala svima koji su bili uz mene, kada bi ih u bolnici s prozora video da su me došli da me pozdrave, bio bih još jači, ali i tužan što ne mogu biti s njima."

"Imam napade panike"

Otkrio je i da ima napade panike.

"Moja supruga je u prošlosti imala napade panike i nisam shvatao baš u kakvoj je situaciji. Međutim, kada vam se dogodi, ubrzo vam sve postane jasno. Činilo mi se kao da ću umreti, nisam mogao da upravljam telom. Sada kada primetim prve znakove napada, pokušavam samo da ne razmišljam o tome i pričekam nekoliko minuta da prođe. Najbitnije je u glavi biti jak."

Za kraj razgovora poručio je i kako je u bolnici često razmišljao o svojoj karijeri i da mu je najvažnija fudbalska uspomena osvojen Kup prvaka s Crvenom zvezdom i da je uveren kako će jednog dana trenirati beogradski klub.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve