Sport
12.12.2022. 13:58
R. E. / Beta

Sahranjen Miodrag Ješić

"Otišao je veliki čovek, sportista i trener"

1
Izvor: EPA / ARMANDO BABANI

Bivši igrač i trener Partizana Miodrag Ješić sahranjen je na Topčiderskom groblju u Beogradu. 

Ješiću je održana i komemoracija u prostorijama u Sportskom centru Partizan Teleoptik, na kojoj su se od bivšeg saigrača i saradnika oprostili i kapiten veterana Goran Kadenić i Rade Zalad, preneo je sajt crno-belih.

"Kao dugogodišnji saborac, kolega osetio sam potrebu da sa vama podelim bol, ali i da se osvrnem na naše uspomene. Uz sportsku karijeru je išao i njegov privatni život, dobio je ćerku Jelenu 1982. godine. Decembra 2000. godine desila se užasna tragedija, Jelena je stradala u saobraćajnom udesu, imala je samo 18 godina. Ostatak Miodragovog života obeležio je ovaj tragični događaj, nikada nije više bio isti čovek. Snagom svog karaktera i volje uspeo je da potisne i u svojoj duši sakrije sve to i nastavi život dalje. Smisao je pronašao u supruzi Leni i dobio sina, unapredio je trenersku karijeru i veliki trag je ostavio u Partizanu. Iznenada i prerano nas je napustio veliki čovek, sportista i trener", rekao je na komemoraciji bivši golman Partizana Rade Zalad.

Miodraga Ješića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći 8. decembra na putu Ruma-Jarak, na večni počinak osim porodice, rodbine i prijatelja, ispratili su i brojni bivši igrači Partizana poput Saše Ilića, Vlade Čapljića, Nenada Bjekovića, Milivoja Ćirkovića, Gorana Stevanovića, Đorđa Tomić, Gorana Trobok, Nikole Damjanca, ali i treneri Dragomir Okuka, Marko Nikolić i fudbalske veličine poput Vladimira Petrovića Pižon i Stanislava Karasija.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Poginuo bivši trener Partizana Miodrag Ješić
1

In memoriam

08.12.2022. 13:15

Poginuo bivši trener Partizana Miodrag Ješić

Bivši fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić (64) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Vojvodini, potvrdio je klub iz Humske.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
11°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve