Sport
23.10.2021. 21:05
Tanjug

Dejan Stanković

"Možemo da napravimo ogroman istorijski rezultat, znamo da možemo"

Crvena zvezda
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Počinje novi mini ciklus u prvenstvu, prvo Radnički Niš, pa Radnik i Radnički Kragujevac. Ići ćemo na maksimalan broj bodova, izjavio je trener fudbalera Crvene zevzde Dejan Stanković.

"Da nam se vrate momci koji su bili van stroja, da probamo njih što se tiče minutaže da ispoštujemo, da stave koji minut u noge, jer do 15. decembra nas očekuje paklen ritam i želim da svi budu dobro pripremljeni i na vrhuncu zadatka", rekao je Stanković na konferenciji za medije uoči meča sa Nišlijama.

Van tima su i dalje Milan Pavkov i Aleksandar Katai.
 

"Takav je momenat, Pavkov i Katai su i dalje van stroja. Živković se vraća polako, videćemo da li će i koliko igrati. Videćemo i sa Nikolićem, dobio je udarac, a od njega zavisi koliko može da "stisne zube" i istrpi. Imamo uvek spremne momke koji u zahtevu mogu da odgovore na sve".
 

Stanković se osvrnuo i na meč protiv Mitjilanda, ponovo je ocenio da je remi realan, kao i da se nada pobedi u Beogradu i prolasku u eliminacionu fazu Lige Evrope.

"Da završimo treći sa vaše strane možda bi bio neuspeh. Naš cilj je da idemo u šesnaestinu Lige Evrope, to je bio zacrtan cilj kada smo ušli u ovo takmičenje. Sigurno bi treće mesto bilo ocenjeno kao neuspeh, jer bismo "proklizali" u Ligu Konferencija. Imamo šanse i dalje se pitamo, možemo da napravimo ogroman istorijski rezultat, znamo da možemo, ali ne mogu da preskočim tri utakmice", poručio je Stanković i dodao da očekuje podršku sa tribina jer navijač Zvezde zna da prepozna trenutak.

Utakmica 14. kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog igra se u nedelju od 18.45 sati.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dejan Stanković produžio ugovor
dejan-stankovic-4.jpg

Ostaje u Zvezdi

18.05.2021. 14:09

Dejan Stanković produžio ugovor

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković produžio je ugovor do 2024. godine, potvrđeno je Tanjugu u klubu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve