Sport
06.05.2019. 12:55
R.E./Beta/Foto:Shutterstock

Murinjo se vraća na ostrvo?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Uprava fudbalskog kluba Seltik poslala je ponudu za posao portugalskom treneru Žozeu Murinju, preneli su danas britanski mediji.

Murinjo je bez posla otkako je u decembru dobio otkaz u Mančester Junajtedu, a od tada je radio kao stručni konsultant na pojedinim televizijama.

Dejli Mejl preneo je da je uprava Seltika poslala dobru finansijsku ponudu Murinju, koji je tri puta osvajao Premijer ligu. Portugalac ozbiljno razmišlja o narednom angažmanu, kao i tome da li bi mogao da napravi dobar rezultat sa Seltikom u Ligi šampiona.

Bivšem treneru Čelsija, Real Madrida i Intera navodno su stigle ponude Rome i Liona. Roma mu je navodno ponudila trogodišnji ugovor za povratak u Seriju A, gde je osvojio titulu sa Interom.

Seltik je ove sezone osvojio osmu uzastopnu šampionsku titulu u Škotskoj. Ekipu predvodi privremeni trener Nil Lenon, koji je rekao da i ne razmišlja mnogo o nastavku saradnje.

"Došao sam da obavim posao i to sam uradio. Nisam tražio posao, od mene su tražili da dodjem kao privremeni trener", rekao je Lenon.

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve