Sport
20.01.2020. 15:40
R. E.

"NAŠ ODNOS JE SJAJAN" Raul Bravo: Glupost je da sam hteo da ubijem Darka Kovačevića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

"Video sam muškarca kako izlazi iz kola sa pištoljem i kreće se ka meni. Instinktivno sam se bacio u desnu stranu, a on je pucao na mene i krenuo da beži, ušao u kola i nestao", rekao je Darko Kovačević policiji nakon što je nedavno na njega izvršen atentan.

Iako slučaj i dalje nije rasvetljen, jedan od onih koji je povezivan sa pokušajem ubistva Darka Kovačevića, jeste Raul Bravo, njegov bivši saigrač iz vremena dok su igrali zajedno u Olimpijakosu.

Bravo se povodom tih navoda oglasio u jednoj radio emisiji i objasnio da nikako nije povezan sa napadom na bivšeg srpskog fudbalera.

"Ove stvari me inače ne dotiču, ali to čita moja porodica i zaista nije prijatno. Darko me je pozvao da proveri kako sam zbog svih ovih gluposti, mi smo bili ne samo saigrači nego i cimeri, imamo sjajan odnos i dan danas. Netflix može da snimi film o svim ovim ludorijama. Žuta štampa u Srbiji je objavila da želim da ubijem Kovačevića i bio sam šokiran tim navodima. Kapiram da ono što se ne prodaje nema smisla, a moja želja da ubijem Darka se itekako prodaje. Glupost"poručio je Raul Bravo, a prenosi Marka.

"Naš odnos je sjajan, mi smo veliki prijatelji, ponavljam. Ovo što se priča je poptuno ludilo. Darkova porodica jeste malo uplašena, ali sam znao da će se Darko smejati na ta pisanja medija, tako je i bilo, pozvao me je ubrzo posle svega i imali smo kvalitetan razgovor. On nikada nije bio problematičan i nikome nije jasno zašto se sve ovo desilo. Zaradio je mnogo novca igrajući fudbal i sada mora da ostane miran", nastavlja Bravo.

https://www.youtube.com/watch?v=rZ3B_xTKPac

"Svi su me pitali zbog čega nisam tužio list koji je ovo objavio, ali da budem iskren od toga ništa dobro neću imati. Nema potrebe da očistim ljagu sa imena, svi znaju ko sam i šta sam i da nemam veze sa ovim. Znajući Darka, prvo sam pomislio da je neko pokušao da ga opljačka. Ne mogu ni da zamislim ko to može da mu naudi", završava Raul Bravo.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve