Sport
22.04.2019. 14:39
R.E./Foto: Aba liga

Navijači Zvezde priredili "toplu" dobrodošlicu igračima Budućnosti (VIDEO)

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Tenzija koja je prisutna tokom cele finalne serije ABA lige između KK Crvene zvezde i Budućnosti i dalje se ne stišava. Još od prve utakmice u Beogradu, košarka je u drugom planu. Ista situacija, ako ne i gora viđena je i nakon što se serija preselila u Podgoricu.

Pre i nakon same utakmice mnogo više se govorilo o vređanju sa tribina, izjavama na konferencijama za štampu i prepucavanju čelnih ljudi oba tima, nego o samom rezultatu.

U istom maniru se nastavilo i uoči odlučujuće pete utakmice. Već na aerodromu "Nikola Tesla" igrače Budućnosti je dočekalo nekoliko navijača Crvene zvezde, koji su ih častili salvom uvreda. Među gostojućim igračima posebno je na meti navijača bio Nemanja Gordić, bivši igrač KK Partizan.

“Go**a šiptarska”, “pi**etina smrdljiva”, “tebe ćemo je**ati”, samo je deo repertoara koji se mogao čiti na aerodromu.

Očigledno da navijači Crvene zvezde nisu zaboravili kako su njihovi "ljubimci" dočekani u Podgorici i šta su sve doživeli prilikom gostovanja. Netrpeljivost i uvrede, sa aerodroma, će se sigurno preneti i na tribine. Na kraju ostaje samo nada da , i posle ove utakmice, mržnja i uvrede neće izbaciti košarku u drugi plan i da ćemo na kraju ipak pričati o pobedniku, a ne o popljvanima i uvređenima.

 

 

 

 

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve