Sport
22.11.2021. 09:11
R.E.

Presek

NBA: Sukobi postali nova normalnost, slaba rola Bjelice, Denver ne može bez Jokića

Lebron Džejms
Izvor: AP / Carlos Osorio

Košarkaši FIniksa maksimalno su iskoristili odsustvo povređenog Nikole Jokića. Ekipa Denvera deklasirana je rezultatom 126:97 i još jednom je postalo jasno da bez Nikole Jokića ova ekipa nije ista.

Međutim, tu nije kraj problemima za Denver. Majkl Porter Džunior, jedan od bitnijih igrača u Denverovoj rotaciji, mogao bi da propusti ostatak sezone. 

Naime, kako obelodanjeno je da Porter, koji odsustvuje od 6. novembra, ima problem sa nervom na leđima koji će izazvati dugu pauzu, možda čak i do kraja sezone.obelodanjeno je da Porter ima problem sa nervom na leđima koji će izazvati dugu pauzu, možda čak i do kraja sezone.

Voriorsi su noćas upisali 15. trijumf u sezoni pošto su na svom parketu savladali Toronto 119:104. 

Među Voriorsima najbolju partiju pružio je Džordan Pul sa 33 poena, Endrju Vigins je upisao poen manje, dok je Stef Kari za 37 minuta imao učinak od 12 poena i osam asistencija. Nemanja Bjelica nije blistao na ovom meču. Na parketu je proveo svega četiri minuta i postigao jedan poen i jednu asistenciju. 

Boban Marijanović takođe nije igrao mnogo, ali je bolje iskoristio dobijene minute u porazu svoje ekipe od Los Anđeles Lejkersa (97:91). Odigrao je tri minuta i postigao šest poena uz jedan skok.

Ipak, najzanimljiviji duel dogodio se između Lejkersa Detroita. Lejkersi su zabeležili pobedu rezultatom 116:121, a meć je obeležio žestok okršaj između Lebrona Džejms i Ajzee Stjuarta u trećoj deonici, kada je popularni "Kralj" laktom u lice udario Stjuarta i raskrvario ga.

Centra Pistonsa nekoliko ljudi je obuzdalo da se ne obračuna sa zvezdom Lejkersa, koja dobila isključenje zbog ovog poteza.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve