Sport
07.09.2021. 09:55
R.E.

Novak Đoković

"Ne uzimam ničiju dušu"

Novak Đoković, 7. 9. 2021.
Izvor: AP / John Minchillo

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je da je uživao u duelu protiv mladog Amerikanca Džensona Bruksbija u osmini finala US opena.

"Sve je sjajno. Iskreno, uživao sam, dali smo obojica mnogo energije, da pokažemo što možemo. Bruksbi je mlad, talentovan. Pred njim svetla budućnost, sjajan je igrač", rekao je Ðoković posle meča.

Osvrnuo se Ðoković i na tvit Endija Rodika, koji je meč sa mladim Amerikancem prokomentarisao rečenicom: "Prvo ti uzme noge, onda ti uzme dušu“

"Hvala Endi, ja to shvatam kao kompliment, samo ja ne uzimam ničiju dušu. Svako ima svoju dušu, ja to poštujem. Cenim svakog, ali noge ću da vam uzmem, sigurno", rekao je Ðoković uz osmeh.

Sledeći rival biće mu Italijan Mateo Beretini, Ðoković ističe da će biti uzbudljivo.

"On voli veliku scenu. Igrao sam protiv njega na različitim podlogama, pokušaću da se spremim najbolje što mogu", zaključio je Ðoković.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto Iron Maiden zahvaljuje Novaku Đokoviću?
Novak Đoković, 24. 8. 2021.

Muzika i sport

05.09.2021. 20:58

Zašto Iron Maiden zahvaljuje Novaku Đokoviću?

Bend Iron Maiden je 3. septembra ove godine izdao svoj novi album, 17. po redu, a pod nazivom "Senjutsu". Na albumu se nalazi dugačka lista imena onih kojima se članovi zahvaljuju. Među njima je i Novak Đoković.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve