Sport
15.08.2019. 13:27
M.P./Foto:AP

NEPOPRAVLJIV JE: Kirjos vređao i pljunuo sudiju

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

"Naporno radim da budem bolji igrač i bolja osoba. Želim da se očistim i da imam zdraviji stav.", izjavio je Nik Kirjos nakon osvajanja titule u Vašingtonu i najavio da će okrenuti novi list u svojoj karijeri.

Međutim, njegovo obećanje nestalo je s prvim vetrom jer je svega desetak dana ranije novim ispadom ponovo, negativno, privukao pažnju na sebe i šokirao svetsku tenisku javnost.

Naime, australijski teniser je na meču u Sinsinatiju, na kom je poražen od ruskog tenisera Hačanova, pljunuo i vređao sudiju. Oni koji prate tenis rekli bi "ništa novo", ali to i dalje ne opravdava njegov potez i samo potvrđuje njegov neobuzdivi karakter.

Pročitajte još - Nik Kirjos – loš momak belog sporta, kraljevske krvi

Sve je počelo kada ga je sudija Fergus Marfi upozorio da pravi predugačke pauze. Kirjos se razbesneo i imao je naravno šta da kaže na ovakvu odluku.

"To je urnebesno! Koliko traju Rafine pauze? Pokažite mi snimak na kome on poštuje vreme, i povući ću se iz tenisa? Koju igru on igra? Treba mu minimum 20 sekundi dok se pripremi za servis. Ovo je smešno", rekao je Kirjos.

Meč je obeležilo i to što je na putu ka toaletu polomio dva reketa. Nakon završetka meča, australijski teniser nije želeo da pruži ruku sudiji, već ga je uvredio i pljunuo u njegovom pravcu.

"Ti si je*eno glup, brate", rekao je Kirjos napuštajući teren.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve