Sport
14.12.2023. 11:03
R.E.

Đoković o supruzi

"Ona je stub naše kuće"

novak jelena djokovic ATA
Izvor: ATAIMAGES / Antonio Ahel

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sezonu je završio na prvom mestu ATP liste, a na društvenim mrežama se zahvalio svima, a posebno supruzi Jeleni, na velikoj podršci koju je imao tokom cele godine.

"Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone" - poručio je Đoković i nastavio:

"Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo", poručio je Đoković koji se trenutno nalazi u Marbelji gde je počeo sa pripremama za novu sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Od pet najboljih teniskih duela 2023. Novakovih je... pogađate koliko?
Novak Đoković

Jednom rečju - car.

10.12.2023. 11:40

Od pet najboljih teniskih duela 2023. Novakovih je... pogađate koliko?

Srpski teniser Novak Đoković odigrao je najbolji meč u 2023. godini, kao i tri od najboljih pet, saopštila je Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) na zvaničnom sajtu.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
13°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve