Sport
12.08.2023. 08:35
R. E.

Obavljen žreb

Ovako izgleda Đokovićev put na mastersu u Sinsinatiju

1
Izvor: EPA / NEIL HALL

Obavljen je žreb za masters u Sinsinatiju, koji počinje 13. avgusta, a koji je Novak Đoković osvajao dva puta u karijeri.

Najbolji srpski teniser će biti slobodan u prvom kolu, a onda će se u drugom sastati sa boljim iz duela Alehandro Davidovič Fokina - Tomas Ečeveri.

Potencijalni rival u trećoj rundi mu je Britanac Kameron Nori, a u četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Janikom Sinerom.

Eventualni rivali u polufinalu su Aleksander Zerev, Holger Rune i Danil Medvedev, dok su na drugoj strani žreba Karlos Alkaraz, Stefanos Cicipas, Kasper Rud…

Masters u Sinsinatiju je priprema za US Open, poslednji grend slem sezone, koji startuje 28. avgusta u Njujorku i ujedno svojevrsna prilika za Đokovića da se dobro zagreje, budući da će se posle pauze vratiti na tlo Sjedinjenih Američkih Država.

On je postavljen za drugog nosioca u singl konkurenciji, a zanimljivo je da će igrati i u dublu. Partner će mu biti reprezentativni kolega Nikola Ćaćić.

Na mastersu u Sinsinatiju nastupiće i Miomir Kecmanović. On će voljom žreba u prvoj rundi odmeriti snage sa Amerikancem Tomijem Polom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Recept Novaka Đokovića za srećan i dug život
novak đoković, 16. 7. 2023.

Zanimljivo

16.07.2023. 12:57

Recept Novaka Đokovića za srećan i dug život

Dok smo proteklih dana gledali kako novak osvaja jedan po jedan meč na Vibldonu, mnogima je zapalo za oko da se na terenu pojavljivao neobrijan. Zašto? Sujeverje ili nešto drugo?
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve