Sport
22.10.2019. 15:04
R. E.

ODGOVORNOST ILI BOLJA PONUDA? Crvena zvezda bez trenera, Tomić podneo ostavku

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Trener KK Crvena zvezda Milan Tomić podneo je ostavku.

Iako je predsednik kluba Nebojša Čović, dan nakon poraza od KK Kirka u ABA ligi, izjavio da neće doći do raskida saradnje između Tomića i crveno-belih, došlo je do preokreta.

Uprkos velikim ulaganjima i doveđenju nekoliko iskusnih i kvalitetnih internacionalaca, Crvena zvezda je loše startovala u novoj sezoni.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Zbog ispadanja u Superkupu od Primorkse, kao i dva poraza u ABA i Evroligi, tražili su se krivci za neuspehe. Kap koja je prelila čašu, čini se, bio je poraz od Krke u Novom mestu. Milan Tomić je preuzeo krivicu i podneo ostavku.

Detalji raskida saradnje mogli bi da se saznaju nakon konferencije za štampu koju je sazvao prvi čovek crveno - belih Nebojša Čović. Ranije se u medijima pojavljivala informacija da je Tomić dobio ponudu od Olimpijakosa da preuzme klupu grčkog kluba, zbog čega se spekuliše da je upravo ponuda Olipijakosa bila okidač da Tomić napusti beogradski klub.

Kao privremeno rešenje, u vidu trenera, klub sa Malog Kalemegdana vidi Andriju Gavrilovića dosadašnjeg asistenta Milana Tomića.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
19.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve