Sport
19.07.2023. 21:50
R.E.

Omri Glazer

"Osećam se sjajno u Zvezdi"

Omri Glazer, 19. 7. 2023.
Izvor: KEYSTONE / LAURENT GILLIERON

Izraelski fudbaler i golman Crvene zvezde Omri Glazer, izjavio je da se oseća "sjajno" u Zvezdi i da su ga "svi lepo dočekali i prihvatili", preneo je klub.

"Osećam se sjajno u Zvezdi, svi su me od prvog dana lepo dočekali i prihvatili. Već sam se prilagodio klubu , trenera dobro poznajem, a saigrači su mi olakšali adaptaciju", izjavio je Glazer, a preneo klub.

Izraelski golman je ovog leta pojačao crveno-bele.

"Svestan sam veličine kluba, istorije, i znam da se u Zvezdi samo pobede računaju, a ja sam gladan da ih ostvarujemo, svi zajedno. Uzbuđen sam zbog meča sa Fjorentinom, biće to pravi test za Ligu šampiona, nakon što smo protiv Zenita i Fenerbahčea pokazali kvalitet", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde će 26. jula od 20 časova dočekati Fjorentinu u prijateljskom meču, što će biti generalna proba pred start sezone.

"Uzbuđen što ću konačno braniti pred Zvezdinim navijačima. Gledao sam snimke kakvu atmosferu prave i zaista ne mogu da dočekam da ih upoznam, a siguran sam da će biti pune tribine, kao i na otvaranju Superlige, koje je vrlo važno", rekao je Glazer.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sukob navijača Zvezde i Borca u Banjaluci
Navijači

Nekoliko osoba privedeno

18.07.2023. 22:25

Sukob navijača Zvezde i Borca u Banjaluci

Nekoliko osoba je privedeno u policiju posle sukoba pristalica fudbalskih klubova Crvene zvezde i Borac na banjalučkom Trgu Krajine, objavio je portal Srpskainfo.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
18.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve