Sport
09.09.2022. 12:59
Beta

"Osuđujemo"

Pari Sen Žermen o nasilju i huliganima na utakmicama

1
Izvor: Beta / AP / Daniel Cole

Fudbalski klub Pari Sen Žermen osudio je nasilje na tribinama pred početak utakmice između Nice i Kelna u petak, u Ligi konferencija, nakon što su mediji objavili da je u tim neredima učestvovala i zabranjena grupa navijača PSŽ-a.

Početak meča Nice i Kelna odložen je oko sat vremena zbog žestokih sukoba navijača na tribinama.

Francuski mediji su javili da su u sukobima povređene 32 osobe, da su četiri hospitalizovane, kao i da su se nemačkim navijačima pridružili huligani PSŽ-a.

Na početku utakmice je, kako je javio Frans Pres, raspuštena grupa navijača PSŽ-a razvila transparent na tribini gde su bili smešteni nemački navijači.

"PSŽ najoštrije osuđuje nasilje na utakmici izmedju Nice i Kelna", naveo je taj klub.

PSŽ je u saopštenju naveo da je ta navijačka grupa (Supras Auteuil) raspuštena 29. aprila 2010. godine, da njeni članovi "nisu priznati kao pristalice PSŽ-a" i da im je "zabranjen pristup Parku prinčeva".

Ovaj fudbalski klub je imao velike probleme sa huliganima od 1985. do 2010. godine. Klub je tada preduzeo mere u borbi protiv tog problema i radikalno je promenio politiku prodaje ulaznica.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Može li se stati na put huliganima
Huligan, nasilje

Navijačka horda

30.05.2021. 22:05

Može li se stati na put huliganima

Huligani su upali u restorane „Lafajet“ , „Temperament“ i „Lafaš“. Obezbeđenje sva tri lokala inače drže navijači Partizana, zbog čega su se, kako se pretpostavlja, najverovatnije i našli na meti navijača Zvezde.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve