Sport
26.10.2022. 16:18
Beta

Košarka

Partizan: Svi srpski igrači na raspolaganju Pešiću

partizan
Izvor: Shutterstock

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da će svi srpski igrači koji nastupaju za taj klub biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Košarkaški klub Partizan je sve ove godine davao snažnu podršku našoj reprezentaciji, svim selektorima davao na raspolaganje sve srpske igrače, da pomognu našoj reprezentaciji i tako će biti i ovaj put. Bez obzira što mi imamo važnu utakmicu protiv Olimpijakosa, gde pokušavamo da što bolji rezultat ostvarimo u Evroligi, da ćemo i ovaj put biti na raspolaganju selektoru, da pomognemo reprezentaciji da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo", rekao je Mijailović na potpisivanju sponzorskog ugovora sa Naftnom industrijom Srbije (NIS).

Reprezentacija Srbije će 11. novembra u trećem kolu druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo gostovati Velikoj Britaniji.

Partizan će dan ranije u Atini igrati meč sedmog kola Evrolige protiv Olimpijakosa.

Mijailović je dodao da je prethodno dobio pismo predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, u kojem se predstavnici crno-belih mole da pruže podršku selektoru i reprezentaciji.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Suspendovan Nikola Jović
košarka

NBA

24.10.2022. 08:54

Suspendovan Nikola Jović

Srpski košarkaš i igrač Majamija, Nikola Jović suspendovan je na jednu utakmicu zbog incidenta na NBA utakmici protiv Toronta.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve