Sport
30.05.2022. 12:38
R.E.

Dragan Stojković

Piksi o tome zašto nema Vlahovića na spisku

Dušan Vlahović
Izvor: Beta/LaPresse / Alfredo Falcone

Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković saopštio je konačan spisak igrača za predstojeće utakmice Lige nacija.

Mnoge je iznenadilo to što na spisku nema fudbalera Juventusa Dušana Vlahovića. 

Na konferenciji za štampu Dragan Stojković Piksi je, između ostalog, objasnio i zbog čega se odlučio da ne pozove Vlahovića u reprezentaciju

"Izgleda je trebalo da ostane u Fiorentini, da ne prelazi u Juventus da bi igrao. Imao je stalni problem sa preponama, mi smo konstantno u komunikaciji sa njim, naši doktori znaju o čemu se radi, neće biti sa nama sada, jer ima bolove u preponskom delu", rekao je selektor Srbije.
 

Selektor je istakao da Srbija ide na prvo mesto u grupi Lige nacija.

"Ovu Ligu nacija shvatamo vrlo važno, može da nam donese benefit. Razmišljamo da budemo prvi u grupi, ono nas zanima i učinićemo sve da dođemo do njega. Vreme slavlja je prošlo i lepog osećaja, prošao je Lisabon. Okreće se nova stranica da što spremniji i kvalitetniji dočekamo Ligu nacija, koja nosi takmičarski duh. Respekt Švedskoj, ali najviše sebe respektujemo", istakao je Piksi i naglasio da Liga nacija nije nikakvo zagrevanje za Mundijal:

"Mundijal u Kataru je za šest meseci, kakvo crno zagrevanje? To je takmičenje kada moramo da budemo dobri i kvalitetni, sa kontinuitetom kakav želimo. Nije bitna jedna utakmica, već više njih."
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksi: Srbija mora da igra lep fudbal
dragan stojkovic piksi, 18. 11. 2021.

Selektor o svom timu

18.11.2021. 18:05

Piksi: Srbija mora da igra lep fudbal

"U reprezentaciji svi daju maksimum i prate one ideje koje ja smatram da su dobre i koje donose identitet jedne reprezentacije, taj pasoš koji mora da bude original, nikako kopija", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi u izjavi za TV Tanjug posle plasmana na Mundijal u Kataru.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
14°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve