Sport
02.12.2023. 19:39
R.E.

Selektor Srbije

Piksi o žrebu za EURO: "Interesantna i teška grupa"

Dragan Stojković Piksi, ATA IMAGES, 2.12.2023.
Izvor: ATAIMAGES / Antonio Ahel

Selektror Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je žreb za Evropsko prvenstvo, kao i rivale koje je naša reprezentacija dobila u grupi C.

"Orlovi" će igrati protiv Engleske, Danske i Slovenije, odlučeno je žrebom u Hamburgu.

Selektor Srbije izjavio je da je grupa teška i interesantna, ali da je cilj da naša reprezantica bude što bolja i zauzme prva dva mesta.

"Interesantna i teška grupa. Moramo da igramo sa svima. Cilj je da budemo što bolji. Veoma izazovno. Imamo balkanski derbi sa Slovenijom, neugodne i kompaktne Dance, Englezi izgledaju kao jedna od najjačih ekipa u Evropi", rekao je Piksi.
 

Najteži rival reprezentacije Srbije biće Engleska, koja je predvođena jednim od najboljih mladih fudbalera – Džudom Delingemom.

"Englezi su jedna od najjačih reprezentacija u Evropi. Biće interesantno. Igra se 11 protiv 11, biće dobra i definitivno interesantna utakmica. Definitivno imamo vremena za planove i pripreme da budemo najbolji kad je najvažnije, a to je prvi dan i prva utakmica", naveo je Piksi.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula 2024. godine u 10 gradova: Berlinu, Minhenu, Dortmundu, Štutgartu, Gelzenkirhenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dizeldorfu, Kelnu i Lajpcigu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Evo koliki je nagradni fond za EURO 2024
Fudbal, novac

Lova do krova

02.12.2023. 16:35

Evo koliki je nagradni fond za EURO 2024

Evropsko prvenstvo u fudbalu održaće se od 14. juna naredne godine u Nemačkoj, a nacionalni timovi imaće mnogo razloga da se bore za što bolji plasman.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve