Sport
05.03.2020. 17:46
R. E. / Index. hr

PISMO KOJE JE PROMENILO SVE: Dečak "bacio kletvu" na Liverpul?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Do početka prošle nedelje, Liverpul je od početka sezone zabeležio svega dva poraza u svim takmičenjima! Prvi - protiv Napolija u Ligi šampiona, i drugi kada su omladinci Liverpula poraženi od Aston Ville u FA Kupu. U Premijer ligi su zabeležili sve pobede osim jednog remija, i izgledali su prilično nezaustavljivo, piše  givemesport.com, a prenosi Index.hr.

Odednom, u tri različita takmičenja, Liverpul je izgubio čak tri puta, a da pritom nije postigao nijedan gol.

Pa šta se dogodilo? Mnogi za krivca smatraju desetogodišnjeg navijača Mančester Junajteda Daragh Curley-a. Naime, on je  prošlog meseca napisao pismo Jirgenu Klopu tražeći od njega da Liverpul izgubi.

"Liverpul dobija previše utakmica. Dakle, sledeći put kada Liverpul bude igrao, molim Vas, učinite da izgube. Potrebno je samo da pustiti drugi tim da postigne gol."

Dobio odgovor od Klopa

Menadžer Liverpula je čak i odgovorio. Klop se izvinio rekavši da ne može udovoljiti ovom zahtevu, ali je dodao da će Liverpul sigurno izgubiti u budućnosti, jer je to fudbal.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY.

Međutim, verojatno ni on nije očekivao da će tako brzo izgubiti tri utakmice zaredom.

Nakon što je ovo pismo stiglo na Klopov sto, Liverpul je izgubio 1:0 od Atletiko Madrida, 3:0 od Votforda i 2:0 od Čelsija.

Je li Daragh bacio kletvu na Liverpul?

Crveni se možda suočavaju s eliminacijom u Ligi šampiona i ispali su iz FA Kupa, ali još uvek imaju prednost od 22 boda u Premijer ligi.

I ako se bilo koji navijač Liverpula želi "osvetiti" desetogodišnjaku,  dovoljno je pomisliti da Liverpul ima "samo" 37 bodova više od njegovog voljenog Junajteda. Ako bi Junajted do kraja sezone pobedio u svim preostalim utakmicama, a Liverpul sve izgubio, ekipa Olea Solskjera bi i dalje bila u deficitu od sedam bodova.

Međutim, ako Liverpul izgubi i od Bormuta u subotu, počećemo zaista verovati da mali Daragh ima posebne moći!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve