Sport
17.07.2023. 09:12
R.E.

Srpski zet

Ovih dana u Beogradu možete da "naletite" na čuvenog NBA košarkaša

Pol Džordž
Izvor: EPA / ERIK S. LESSER

Noćni provod u Beogradu godinama privlači brojne svetski poznate face. Ovaj put njegovim čarima nije odoleo ni čuveni NBA košarkaš.

Naime, Pol Džordž već danima uživa u glavnom gradu Srbije, a video snimak na kom se vidi kako se provodi u jednom noćnom klubu postao je viralan ovih dana. 

Danima unazad, na društvenim mrežama možete videti njegove slike sa raznih mesta u Beogradu, a nedavno je bio u društvu Bogdana Bogdanovića i poznatog repera Cvije. 

Fotografija sa Bogdanovićem i reperom, koji je veliki navijač Partizana, bila je dovoljan povod da navijači Partizana počnu da ostavljaju šaljive komentare o Džordžovom dolasku u KK Partizan.

Međutim, Džordž Beograd nije posetio zbog noćnog života već zbog supruge Danijele Rajić koja je rodom iz prestonice Srbije

Pol Džordž i Danijela su dugo u vezi koju su obeležile brojne kontroverze, a ne tako davno su se i venčali i ozvaničili je brakom. Nedavno su dobili treće dete i nazvali su ga Vuk. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pešić o nastupu Jokića i cilju Srbije na Mundobasketu
1

Koliko će leteti "orlovi"

05.07.2023. 15:42

Pešić o nastupu Jokića i cilju Srbije na Mundobasketu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić već uveliko razmišlja o Svetskom prvenstvu i timu koji će imati na raspolaganju od 25. avgusta do 10. septembra.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve