Sport
17.04.2024. 12:31
R. E.

Amerikanci kompletirani

Popunjeno poslednje mesto u "drim timu" za Olimpijske igre

1
Izvor: EPA / KIYOSHI OTA

Selektor košarkaške reprezentacije Stiv Ker saopštio je 11 imena igrača na koje računa da će nastupati na Olimpijskim igrama, a sada je poznato i ko će zauzeti poslednje, 12. mesto u ekipi.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard biće u reprezentaciji SAD na predstojećim Igrama u Parizu.

Generalni direktor reprezentacije Grent Hil prethodnih dana razgovarao je sa većinom pozvanih igrača, ali nije mogao da potvrdi da li će Lenard prihvatiti poziv da bude u olimpijskom timu, preneo je ESPN.

Sada je i ta dilema otklonjena pa će se Lenard priključiti "drim timu" u kojem će biti Stef Kari, Lebron Džejms, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Devin Buker, Džru Holidej, Tajris Haliberton, Entoni Edvards, Entoni Dejvis i Bem Adebajo.

Lenard (32) je ove sezone u proseku postizao 23,7 poena i imao je 6,1 skok za Kliperse. On je propustio poslednjih osam utakmica regularnog dela sezone u NBA ligi zbog upale u desnom kolenu.

Olimpijske igre biće održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu, a selekcija SAD će biti u grupi sa Srbijom, Južnim Sudanom i reprezentacijom iz kvalifikacionog turnira koji će biti odigran u Portoriku.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve