Sport
03.06.2021. 13:42
Promo

League of Legends

Predstavljamo vam finaliste "KUVO Legends" turnira

League of Legends turnir
Izvor: Promo

Veliki turnir u igri League of Legends, podigao je prašinu na regionalnoj gejming sceni, a približilo se veliko finale koje ljubitelji video-igara sa nestrpljenjem očekuju. Turnir se održava 6. juna, a sada su poznati takmičari koji će se boriti za prve nagrade.

LAN turnir se održava u Banjaluci, ali zbog epidemioloških mera broj posetilaca biće ograničen pozivnicama. Prenos uživo moći će da prate svi u 16.00 na YouTube kanalu KUVO TV.

U samom finalu boriće se “Luzeri” i “49%”, dva tima koja su prošla sve kvalifikacije i osigurala put do vrednih nagrada i titule prvaka u igri League of Legends u organizaciji KUVO TV-a.

Takmičenje je obuhvatilo igrače iz više od osam država regiona, a kroz kvalifikacije se borilo više od 40 timova. Ceo turnir obeležila je jaka borba, pozitivan odziv igrača i publika koja je neprestano bodrila svoje favorite. Pobednik takmičenja dobija 1250 evra, dok je za drugoplasirane predviđeno 750 evra. Ovo je prvo regionalno LAN finale turnira u svetu gejminga, od kada je počela pandemija.

KUVO TV je regionalna televizija, koja predstavlja svet gejminga kroz različite formate, a postala je i prepoznatljiv brend koji nudi drugačiji sadržaj kroz turnire i takmičenja. Pokrenuta je u oktobru 2020. godine, sa ciljem da svet video-igara približi što većem broju publike. U budućnosti najavljuju jednako uzbudljive turnire i događaje.

Sve dodatne informacije potražite na KUVO TV društvenim mrežama: Facebook

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve