Sport
09.01.2022. 09:53
R.E.

Kreg Tajli

Prvi čovek Australijan opena: Voleo bih da Novak igra

Kreg Tejli, 9. 1. 2022.
Izvor: AAP / JOEL CARRETT

"Niko nije kriv i sve vreme su informacije bile lažne. Mi smo pričali sa svima i verovali smo da radimo pravu stvar. Svi koji dolaze moraju da budu vakcinisani, zato neću nikog da krivim i znam šta možemo i moramo da uradimo", rekao je prvi čovek Australijan opena, za TV stanicu "9 News Melbourne".

"Od početka smo govorili da nam je prioritet sigurnost Australijanaca i da svako ko dolazi ovde mora da se ponaša odgovorno, zato smo doneli odluku o vakcinaciji. Tokom US Opena je 50 odsto tenisera je bilo vakcinisano, sada je 97 odsto i to je naša zasluga. Kada smo dali mogućnost medicinskog izuzeća došlo je do kontradiktornosti i lažnih informacija, pa smo konstatno dobijali zahteve kako da dođu igrači i dobiju to", dodao je Kreg Tajli koji je, takođe, izrazio želju i da Novak Đoković igra na Australijan openu 2022. 

"Voleo bih da ga vidim ovde i da igra", rekao je.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Australijski ministar odbio da komentariše Novakovo zatvaranje
Australija

Novak: četvrti dan

09.01.2022. 08:28

Australijski ministar odbio da komentariše Novakovo zatvaranje

Dok najbolji teniser sveta Novak Ðoković provodi već četvrti dan u imigracionom pritvoru u Melburnu, australijske vlasti nastoje da pravno obrazlože svoju odluku i ponište skandalozan odnos prema srpskom teniseru, navodi Rojters.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
13°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve