Sport
27.06.2022. 15:29
R.E.

Saopštenje

Radonjić ima tri dana da odluči da li ostaje u Crvenoj zvezdi

Dejan Radonjić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

KK Crvena zvezda obavestila je javnost o pregovorima, u vezi nastavka saradnje, sa trenerom Dejanom Radonjićem.

KK Crvena zvezda, koju je sa klupe predvodio crnogorski stručnjak, iza sebe ima više nego uspešnu sezonu zbog čega je bilo očekivano da će uprava kluba pokušati da zadrži svog trenera i produži mu ugovor.. Međutim, pojavile su se informacije da je Radonjić blizu odlaska, kao i da je za njegovo usluge zainteresovan i Panatinaikos.

Zbog toga je uprava kluba odlučila da se povodom statusa Dejana Radonjića oglasi zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i "bombastičnih" i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavka saradnje.

Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije, i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje.

Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine.

KK Crvena zvezda mts kao transparentan klub koji je o svemu u prethodnom periodu detaljno informisao javnost, počev od svog finansijskog poslovanja, o ishodu pregovora blagovremeno će obavestiti javnost."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
9°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve