Sport
02.05.2023. 16:40
R. E.

Sigurni u Beogradu

Specijalci sve vreme uz košarkaše Reala (VIDEO)

1
Izvor: EPA / EFE / Juan Carlos Hidalgo

Košarkašima Real Madrida u Beogradu neće faliti dlaka sa glave, budući da o njihovoj bezbednosti brinu specijalci.

Real je nakon tuče na terenu, prekida u drugom meču četvrtfinala Evrolige u Madridu i vođstva Partizana od 2:0 u seriji, zatražio da u Beogradu uoči i na trećoj utakmici ima visoke mere obezbeđenja.

Crno-beli kao domaćini ispoštovali su taj zahtev, pa je delegacija madridskog kluba od kada je sletela na aerodrom Nikola Tesla dobila posebnu pratnju policijskih snaga, koji brinu da nijedan navijač beogradskog kluba ne dobije priliku da se približi gostima.

Da je Real maksimalno obezbeđen uoči večerašnjeg meča u Beogradskoj areni, pokazuje i snimak sa treninga, na kojem se vidi da igrače ispred svlačionice, u hodnicima dvorane , ali i na terenu, obezbeđuje veliki broj naoružanih pripadnika policije.

Zoran Savić, sportski direktor Partizana, izjavio je za špansku Marku da su crno-beli obezbedili dovoljan broj specijalaca da brinu o sigurnosti gostiju.

"Garantovana je bezbednost za sve igrača i članove stručnog štaba Reala. Sve je isto kao kad smo igrali protiv tradicionalno najvećeg rivala, Crvene zvezde u Evroligi, a to znači da je 500 pripadnika obezbeđenja angažovano samo kako bi brinulo o gostima", rekao je Savić.

Meč u Areni igra se večeras od 20.30 časova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

KK Partizan se ponovo obratio navijačima
1

Apel

02.05.2023. 11:01

KK Partizan se ponovo obratio navijačima

Košarkaški klub Partizan apelovao je na navijače da na meč protiv Real Madrida dođu ranije kako bi se izbeglo stvaranje gužve na ulazima u Beogradsku arenu.
Close
Vremenska prognoza
mist
12°C
18.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve