Sport
31.08.2021. 12:14
R.E.

Sad i zvanično

Ronaldo potpisao ugovor sa "crvenim đavolima"

Kristijano Ronaldo
Izvor: EPA / FRANCK ROBICHON

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zvanično se vratio u Mančester Junajted, objavio je klub.

Kako se navodi, Ronaldo je sa "crvenim đavolima" potpisao dvogodišnji ugovor, sa mogućnostu produžetka na još jednu sezonu.

"Junajted je klub koji je uvek imao posebno mesto u mom srcu. Oduševljen sam porukama koje sam dobijao od kada je u petak objavljeno da se vraćam. Jedva čekam da zaigram na punom Old Trafordu i da ponovo vidim navijače. Radujem se što ću se pridružiti timu nakon reprezentativnih utakmica i nadam se da nas očekuje veoma uspešna sezona", rekao je Ronaldo za klupski sajt po potpisivanju ugovora.

Portugalac je u petak napustio redove Juventusa, kada je potvrđeno da će se vratiti na Old Traford, na kom je u prvom mandatu bio od 2003. do 2009. godine.

"Ja sam ovde, Vratio sam se tamo gde pripadam. Ser Aleks, ovo je za vas, napisao jer Kristijano Ronaldo na svom Instagram profilu nakon što se zvanično vratio u Mančester Junajted.

“Ne mogu čak ni da počnem da objašnjavam svoja osećanja, to je ostvarenje sna. Moja prva domaća liga, moj prvi kup, prvi poziv u reprezentaciju Portugalije, prva Liga šampiona, Zlatna kopačka i moja prva Zlatna lopta. Sve to je stvoreno iz posebne veze između "crvenih đavola" i mene. Istorija je pisana u prošlosti i istorija će se pisati još jednom. Imate moju reč!”, napisao je Kristijano Ronaldo. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mesi oborio Ronaldov rekord
Lionel Mesi, 11. 7. 2021.

"Kakvo prelepo ludilo"

19.07.2021. 18:07

Mesi oborio Ronaldov rekord

Jedna slika - 20 miliona lajkova, verovali ili ne!
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve