Sport
22.01.2022. 09:46
R.E.

Australija

Sa Kirjosom nikada nije dosadno: "Pretio je da će da nas bije"

Nik Kirjos
Izvor: AAP / DEAN LEWINS

Ovogodišnji Australijan open je ponovo na trenutak zaličio na rijaliti program. Ovaj put je u centru pažnje Nik Kirjos.

Nakon što je u dublu sa kolegom Tanasijem Kokinakisom napravio veliko iznenađenje i pobedio najbolji dubl sveta, Nikolu Mektića i Mate Pavića, već u drugom kolu Australijan opena, Kirjos je otkrio šta se dešavalo u svlačionici posle meča. 

Naime, kako je napisao na svom Twitter nalogu trener Mate Pavića i Nikole Mektića je navodno pretio da će da ga bije u teretani.

"Samo vas obaveštavam da je juče posle pobede u dublu, trener mojih protivnika prišao u teretani i pretio da će da nas bije. Tenis je tako mekan sport, sve zato što sam se kretao i pogodio ih teniskom lopticom", rekao je Kirjos i označio u objavi i Kokinakisa.
 

"To je bilo ludo! Pomislili su da je ovo UFC", prokomentarisao je Kokinakis čitavu situaciju.

Mektić i Pavić su aktuelni šampioni Vimbldona i osvajači zlatne medalje na Olimpijskim igrama, ali protiv raspoloženih Australijanaca nisu mogli.

"Navijači su jako glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih ubilo da pokažu poštovanje i prema protivnicima. Videli smo kako je bilo u meču Kirjosa s Medvedevom. Takvi su ovde, navikli smo, ali ne bi bilo zgoreg da pokažu malo poštovanja", prokomentarisao je Pavić posle meča.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Sramota me je": Novakov najveći kritičar ne prestaje da ga brani...
Novak Đoković

Australija

12.01.2022. 12:10

"Sramota me je": Novakov najveći kritičar ne prestaje da ga brani...

Australijski teniser Nik Kirjos je na društvenim mrežama podržao srpskog tenisera Novaka Ðokovića i istakao da je nezadovoljan načinom na koji se najbolji igrač na svetu tretira u Australiji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve