Sport
09.09.2023. 19:05
R.E.

Ode u pevače

Šarl Lekler bi na Evroviziju, nije vic

Šarl Lekler
Izvor: ANSA / Daniel Dal Zennaro

Mlada zvezda formule 1, Šarl Lekler predstavio se nedavno svetskoj javnosti kao kompozitor. Međutim, tu nije kraj iznenađenjima kada je reč o vozaču Formule 1.

Naime, nakon što je saopšteno da Monako ima pravo da se prijavi za "Pesmu Evrovizije" 2024. godine, sve je više naznaka da bi Lekler mogao da se oproba na evrovizijskoj sceni. 

Želja očigledno postoji, pošto je domah na društvenoj mreži napisao da je "spreman", čim je čuo da se njegova zemlja vraća na "Pesmu Evrovizije".

 

Na ruku mu ide i to da se termin organizovanja ovog muzičkog takmičenja poklapa sa pauzom u Formuli 1

Cela priča nije bez osnove jer je Lekler veliki ljubitelj muzike. Tokom pandemije, sa 22 godine, Lekler je kupio klavir i počeo da uči da svira.

"Odmah sam se zaljubio u ovaj instrument. Imao sam nekoliko časova kako bih pokušao da naučim kako da čitam notni tekst i uspeo. Vrlo brzo sam poželeo da radim sopstvene pesme i tako je sve počelo", rekao je vozač Formule 1 za portal Classic FM.
 

Ove godine 25-godišnja zvezda F1 predstavila se obožavaocima i sopstvenim kompozicijama.

Prvi singl koji je objavio u aprilu, numera AUS23 (1:1) nazvana je po skraćenici koja se u "Ferarijevom" timu koristi za Veliku nagradu Australije.

Lekler je do sada objavio ukupno tri klavirske kompozicije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Formula 1 se vraća u Kinu
formula, formula 1

Prvi put posle 2019.

06.07.2023. 12:10

Formula 1 se vraća u Kinu

Rukovodstvo Formule 1 objavilo je da će se u kalendaru trka za 2024. godinu ponovo naći Velika nagrada Kine, prvi put od pandemije korona virusa.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve