Sport
07.10.2019. 16:12
R. E.

"SINIŠA JE JEDAN OD NAS": Heroj Bolonje, ponovo na radnom mestu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Siniša Mihajlović, ponovo je bio centralna figura u Italiji i ponovo je pokazao da čak ni bolest ne može da ga odvoji od fudbala.

Srpski trener ponovo se vratio na svoje radno mesto i predvodio svoju ekipu na meču protiv Lacija, tima u kome je ostavio dubok trag kao igrač. Utakmica je završena rezultatom 2:2, ali je fudbal nekako bio u drugom planu.

Pre izlaska na stadion "Renato Dal Ara", MIhajlović je viđen sa zaštitnom maskom na ustima, ali je istu skinuo pre nego što je iašao na teren. A tamo je dočekan sa velikim ovacijama i transparentom na kome je pisalo "Siniša, jedan od nas".

Njegov povratak bio je dodatno simboličan, zato što je Bolonja slavila 110. rođendan.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Filippo Venezia/ANSA via AP

Mihajlović se vratio u trenutku kada su njegovi izabranici u poslednja tri kola osvojili svega jedan bod i bilo je jasno da je ekipi potrebna šok terapija.

"Rizikovali smo da izgubimo. Rizikovaćemo i dalje i sa takvim pristupom nadam se više i pobeđivati", rekao je Mihajlović.

Strelac jednog od golova za ekipu Bolonje, Ladislav Krejči, gol je posvetio upravo Mihajloviću.

"Srećan sam zbog gola, Orsolini mi je dao savršen pas i nije mi bilo teško da postignem gol glavom. Igram na mestu beka, to nije moja prirodna pozicija, ali dajem sve od sebe, kako za trenera, tako i za tim. Šta nam je Mihajlović rekao posle meča? Rekao nam je neke stvari koje se ne odnose direktno na fudbal i da je ponosan na nas i kako smo odigrali. Srećan sam što se vratio na klupu. Moramo da popravimo igru kada smo u igračkoj prednosti, ipak, verujem da je remi na kraju bio pravedan rezultat", rekao je Krejči.

Povezane vesti – SANSONE: Ne igramo za opstanak, niti za Evropu, već za Sinišu MIhajlovića

Trener Lacija, Simeone Inzagi sa kojim je Mihajlović svojevremeno igrao u istom timu, takođe nije krio da je bilo mnogo emocija zbog povratka srpskog trenera na klupu Bolonje.

"Videti Sinišu na terenu bila je najlepša moguća stvar na svetu. Bilo je mnogo emocija, znam kakav je borac, siguran sam da će se izboriti i pobediti bolest", rekao je Inzagi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve