Sport
24.02.2024. 16:15
Beta

Priznanje za košarkaše

Vicešampionima sveta diplomatski pasoši

kosarkasi
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je danas u Beogradu diplomatske pasoše košarkaškim reprezentativcima Srbije, koji su na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju.

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije (KSS), Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom sveta.

Predsednik КSS-a Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodeljenim diplomatskim pasošima.

Današnjem događaju iz opravdanih razloga nisu prisustvovali osvajači srebrne medalje iz Manile - Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova predstavljali selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Beograd se poklonio herojima nacije - košarkašima, Novaku i basketašima (VIDEO)
1

Pesma, skandiranje i suze

12.09.2023. 21:42

Beograd se poklonio herojima nacije - košarkašima, Novaku i basketašima (VIDEO)

Više hiljada ljudi dočekalo je u Beogradu košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu u Manili osvojila srebrnu medalju, Novaka Đokovića, osvajača 24 grend slem titule i basketaše koji su nedavno peti put uzastopno osvojili titulu šampiona Evrope.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve