Sport
21.05.2022. 20:19
Beta

Super liga

Stanković: "Izvešću najjači sastav protiv Voždovca"

Dejan Stanković 21.5.2022.
Izvor: BETAPHOTO/MN PRESS/ IVICA VESELINOV

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će izvesti najjači tim u utakmici poslednjeg kola Super lige protiv Voždovca, u kojoj će njegovoj ekipi biti dovoljan bod za osvajanje šampionske titule.

"Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije u nedelju i da odstupimo od toga", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 18.30 dočekuju Voždovac u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije. Zvezdi je za petu uzastopnu titulu potreban bod iz te utakmice, pošto drugoplasirani Partizan ima dva boda manje.

"Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku", naveo je Stanković.

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik", ali da je njegova ekipa spremna.

"Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram", dodao je trener Zvezde.
 

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Crvena Zvezda je favorizovana do verovatne titule šampiona"
Crvena zvezda

Saopštenje Partizana

16.05.2022. 15:24

"Crvena Zvezda je favorizovana do verovatne titule šampiona"

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je utakmica u Kruševcu između Napretka i Crvene zvezde još jedan dokaz kako se crveno-beli sudijskim odlukama favorizuju do titule prvaka države.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve