Sport
09.09.2022. 08:26
Beta

Crvena zvezda

Suze Slavoljuba Srnića...

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da ekipa "gine na terenu" i da suze Slavoljuba Srnića, koji je napravio jedanaesterac posle kojeg su crveno-beli izgubili od Monaka u Ligi Evropa, govore koliko je bilo važno da ekipa izađe iz teškog perioda.

"Vruća je glava. Emotivno smo ispražnjeni, pogotovo posle ovakvog poraza, kada nas protivnik bez prilika, osim jedne u prvom poluvremenu, pobedi. Što se penala tiče, mislim da Srnićeve suze govore koliko smo dali sve od sebe i hteli da izadjemo iz teškog perioda. Ginemo na terenu, svi kao jedan i nadam se da je publika prepoznala to, pogotovo naše delije. Imali smo naše šanse, okrećemo se narednim utakmicama", rekao je Milunović za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde izgubili su u četvrtak uveče na svom terenu od Monaka sa 0:1, u prvom kolu Grupe H u Ligi Evropa. Jedini gol postigao je Bril Embolo u 74. minutu iz jedanaesterca, koji je napravio Slavoljub Srnić.

Milunović je rekao da su navijači 12. igrač ekipe, da svi igrači osećaju njihovu podršku i da će dati sve od sebe da je opravdaju.

Njegov saigrač Strahinja Eraković ocenio je da je Zvezda zaslužila pobedu.

"Ceo tim je odigrao dobro, zaslužili smo pobedu, više od njih, ali desio se nesrećni penal. To može svakom da se dogodi. Okrećemo se utakmici u nedelju koja je važna i da osvojimo tri boda protiv Novog Pazara", naveo je Eraković i pohvalio atmosferu na stadionu "Rajko Mitić".

"Podrška nikada nije izostala, nadam se da neće ni ubuduće. Bila je odlična atmosfera večeras", dodao je Eraković.

Zvezda će u drugom kolu, za sedam dana, igrati u Turskoj protiv Trabzona, a Monako će dočekati Ferencvaroš.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
10°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve