Sport
04.05.2021. 15:59
Tanjug

Stanojević o Asanu

"Svi u klubu smo šokirani, ali..." (VIDEO)

Aleksandar Stanojević
Izvor: YouTube screenshot

Trener fudbalera Parizana Aleksandar Stanojević rekao je da su svi u klubu bili šokirani odlaskom Takume Asana.

"Poslednji put ću sada da pričam o Asanu. Bio je šok za sve nas, voleo bih da stavim tačku. Sigurno da utiče, svi smo u šoku posle njegovog odlaska. Asano je imao veliki uticaj na našu igru, videćemo kako ćemo izgledati. Neke stvari ćemo morati da korigujemo, probaćemo kroz utakmice i trenige. S njim smo imali izuzetnu agresivnost u prvoj liniji odbrane. Mogli smo visoko da napadamo, imali smo sjajnu transformaciju. Kao tim smo dosta izgubili. Videćemo u narednom periodu kako ćemo to da rešimo", rekao je Stanojević na video konferenciji za medije.

Trener Partizana istakao je da je Asano do poslednjeg dana bio savršeni profesionalac i da nije davao nikakve naznake da će da ode iz kluba.

"Ja o Asanu ne mogu da kažem nijednu lošu reč. Bio je izuzetan profesionalac, odavno nisam upoznao takvog. Sve što je radio, radio je sa osmehom. Nije prijatno, ali razumem ljudske različitosti, drugačije kulture. On je imao mogućnost da o svemu priča sa nama, nije to uradio, mogao je i da obavesti klub u poslednjih 15 dana, da piše pismo upozorenja, ali ni to nije učinio. To je jedina zamerka koju imam za njega, mogli smo da probamo da rešimo problem. Moramo da shvatimo da smo svi mi različiti, u Japanu šef stanice kad mu voz zakasni dva minuta izvrši samoubistvo. Žao mi je, mnogo će nam nedostajati", rekao je Stanojević.

Partizan u sredu 5. maja od 16 sati dočekuje TSC u 35. kolu Superlige Srbije.

"Igramo protv TSC-a, koji vodi Krstajić i koji je stabilizovao tim. Igraju dosta takmičarski, videćemo na koji način ćemo da uspemo da probijemo njihov blok, imaju brze igrače napred. Čeka nas neizevsna utakmica", rekao je Stanojević.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
28.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve