Sport
03.08.2020. 18:43
Tanjug

"TO NE MOŽE TAKO": Marej želi jasnu situaciju oko izolacije posle Njujorka

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Britanski teniser Endi Marej spreman je da preuzme rizik putovanja kako bi igrao na ovogodišnjem US Openu, ali želi da ima jasnu situaciju po pitanju izolacije pri povratku u Evropu iz Njujorka zbog korona virusa.

Teniska sezona trebalo bi da se nastavi 20. avgusta, kad je predviđen početak Sinsinati mastersa, koji bi trebalo da bude uvertira za US Open, čiji je start planiran za 31. avgust.

"Nadam se da ćemo pre odlaska znati da po povratku iz SAD nećemo morati u izolaciju. U tom slučaju, oni koji postignu dobar rezultat na US openu, u Pariz mogu doći dan pre Rolan Garosa, a to ne može tako", rekao je Marej, prenose britanski mediji.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Britanac, koji je poslednji zvanični meč odigrao u novembru prošle godine, izjavio je da se oseća relativno dobro, kao i da je željan nastupa na velikim takmičenjima.

Povezane vesti - "VIRUS ME JE ISCRPEO" Dimitrov: Nisam spreman za vrhunski tenis

"Nisam imao priliku ga igram na mnogo gren slem turnira. Ne znam koliko mi ih je još ostalo. Osećam se relativno dobro. Naravno da rizik postoji, ali želim ponovo da pokušam da igra i uživam na najvećim turnirima", zaključio je Marej.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve