Sport
07.08.2023. 18:31
Beta

Fudbal

Totenhem odbio poslednju ponudu Bajerna za Kejna

hari kejn, 8. 7. 2023.
Izvor: EPA / RUNGROJ YONGRIT

Fudbalski klub Totenhem odbio je "poslednju ponudu" Bajerna iz Minhena za Harija Kejna vrednu više od 100 miliona evra, preneli su engleski mediji.

Predstavnici bavarskog kluba ponudu su poslali u petak, nakon što je prethodni sastanak dva kluba završen neslaganjem oko iznosa transfera.

Skaj je nedavno preneo da Totenhem i Bajern nisu mogli da se dogovore oko vrednosti 30-godišnjeg fudbalera i da je londonski klub tražio 20 miliona više nego što je minhenski klub nudio.

Kejn, koji je u nedelju postigao četiri gola u pobedi svog tima u prijateljskom meču nad Šahtjorom (5:1), rekao je da želi da se pitanje transfera reši pre prve Totenhemove utakmice u Premijer ligi, koja je na rasporedu 13. avgusta protiv Brentforda.

Kejn želi brzo rešenje situacije zbog ličnih razloga, pošto njegova supruga treba da se porodi za nekoliko nedelja.

Engleskom fudbaleru sledeće godine ističe ugovor sa Totenhemom, kada bi londonski tim mogao da napusti kao slobodan igrač.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala osvojili Komjuniti Šild
1

Bravo!

06.08.2023. 21:00

Fudbaleri Arsenala osvojili Komjuniti Šild

Fudbaleri Arsenala osvojili su Komjuniti Šild, pošto su na londonskom Vembliju posle jedanaesteraca pobedili Mančester siti sa 4:1, nakon što je posle regularnog dela utakmice bilo 1:1.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve