Sport
15.05.2022. 09:12
Beta

Jirgen Klop

Trener Liverpula: Salah i Van Dajk će biti dobro

Mohamed Salah, 15. 5. 2022.
Izvor: EPA / TOLGA AKMEN

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će fudbaleri Mohamed Salah i Virdžil Van Dajk biti dobro, posle povreda zbog kojih su ranije morali da završe utakmicu sa Čelsijem, u finalu FA kupa.

Liverpul je u nedelju osvojio FA kup, pošto je posle jedanaesteraca pobedio Čelsi sa 6:5. Salah je u drugom poluvremenu napustio teren zbog povrede prepone, a Van Dajk je izašao iz igre na kraju regularnog dela meča. Utakmica je posle regularnog dela i produžetaka završena nerešeno 0:0.

"Razgovarao sam sa obojicom posle utakmice i obojica su dobro. Sve što znamo je da nije ništa veliko, ali naredna utakmica je u utorak. Mislim da će obojica biti dobro", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Van Dajk je bio dobro raspoložen posle utakmice, igrao je i skakao, a pobedu je slavio i Salah.

Liverpul je osvojio dva trofeja ove sezone i bori se za još dva - titulu u Premijer ligi i u Ligi šampiona. U prvenstvu ostale su utakmice protiv Sautemptona (utorak) na gostovanju i Vulverhemptona na Enfildu 22. maja. Finale Lige šampiona protiv Real Madrida igra se 28. maja u Parizu.

Salah je ove sezone postigao 30 golova za Liverpul u svim takmičenjima, a pregovara sa upravom o nastavku saradnje, pošto mu ugovor ističe 2023. godine.

Dva kola pre kraja Premijer lige Liverpul ima 86 bodova, tri manje od vodećeg Mančester sitija.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ivica Osim dobija ulicu u Beogradu
beogradski sajam

Dragan Stojković

14.05.2022. 17:27

Ivica Osim dobija ulicu u Beogradu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da će jedna ulica u Beogradu dobiti ime po legendarnom treneru Ivici Osimu, koji je preminuo 1. maja u 81. godini.
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve