Sport
09.04.2024. 20:18
R.E./Mundo Deportivo

Iskreno o svemu

Tristan Vukčević otvorio dušu: "Nije mi se svidelo u Partizanu"

Tristan Vukčević
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Kada je Tristan Vukčević pre dve godine došao u KK Partizan verovalo se da je reč o igraču koji će biti budućnost crno-belih.

Verovalo se da će mu boravak u Partizanu i rad sa Željkom Obradovićem biti odskočna daska, ali tek nakon što ostavi traga u ABA ligi... Talenat je bio tu, fizičke predispozicije, period proveden u Real Madridu...

Međutim, jedno veliko međutim.

Vukčević se za dve sezone provedene u Partizanu nije mnogo naigrao, ruku na srce nije mnogo ni ulazio u igru. Iz Partizana je otišao, a u srpskoj košarci nije ostavio dubok trag kakv su mu mnogi predviđali. Otišao je u NBA ligu, odnosno u Vašington.

Sada je konačno rešio da otvori dušu i osvrne se na period proveden u Partizanu. Vukčević je za Mondo Deportivo objasnio zašto je otišao iz Partizana.

"Bila je to moja odluka, nije mi se svidelo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: "Baš me briga, platiću i to je to". Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno", rekao je Vukčević za Mundo Deportivo.

Ipak, o treneru Željku Obradoviću ima samo samo reči hvale.

"Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem", rekao je mladi košarkaš.
 

Osvrnuo se i na to kako mu je trenutno u timu iz glavnog grada SAD.

"Tim, trener i ljudi iz Vašingtona mi mnogo pomažu. Dočekali su me raširenih ruku. Osećam se veoma dobro, imam slobodu da igram svoju igru i pokažem šta mogu".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve