Sport
17.03.2021. 18:20
Tanjug

UDOVIČIĆ: Zajednički cilj je istorijski rezultat u Tokiju

tan2021-3-16_173348871_1.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIC

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić organizovao je drugi ciklus sastanaka sa predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije i nacionalnim sportskim savezima, kao i sa članovima Paraolimpijskim komitetom Srbije, pred Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju.

"Iza svakog velikog rezultata stoji tim kao podrška, kao motiv, kao sigurnost, kao dodatna energija, jer put do medalja je pun izazova. Cilj Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta Srbije i svih nacionalnih sportskih saveza je da naši sportisti naprave istorijski rezultat na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju", rekao je Udovičić u saopštenju ministarstva.

"Uslov da taj cilj ispunimo i još jednom oborimo i sopstveni rekord je da kontinuirano, svakodnevno živimo svaki dan priprema naših sportista, izađemo u susret svim njihovim potrebama i da, u što kraćem vremenskom roku, rešimo svaki izazov na koji naiđemo", naveo je Udovičić.

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/bs FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/bs

Jeste sve atipično za sport na globalnom nivou i potrebno je mnogo prilagođavanja i energije da održimo formu, sačuvamo zdravlje, spremimo se da budemo najbolji kada je najvažnije, kaže Udovičić.

"Izazove posmatramo kao motiv više, ne kao alibi da odustanemo, jer naši sportisti su najbolje što naša Srbija ima, i ovog leta, učinićemo sve da Srbiju učinimo najponosnijom sa istorijskim rezultatom koji očekujemo u Tokiju”, zaključio je Udovičić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve