Sport
03.07.2023. 23:20
R. E.

"Dragi moj, Efese..."

Emotivan oproštaj Vase Micića (FOTO)

1
Izvor: EPA / TOLGA BOZOGLU

Srpski košarkaš Vasilije Micić emotivnom porukom se oprostio od svog kluba Efesa.

Micić je posle pet godina provedenih u turskom klubu, sa kojim je doživeo najveće uspehe u karijeri, odlučio da okrene novi list i otisne se u NBA ligu.

Srpski košarkaš je devet godina nakon što je izabran na draftu otputovao nedavno u SAD, gde je dogovorio prelazak u Oklahomu i potpisao ugovor na tri sezone, vredan 23,5 miliona evra.

Na društvenim mrežama oprostio se od Efesa vrlo dirljivom porukom, uz veliki broj fotografija najvećih uspeha ostvarenih sa turskim klubom..

"Dragi Efese. Nakon pet divnih godina sa Anadolu Efesom, došao je trenutak da se rastanemo. Nemam reči da izrazim koliko sam voleo svaki trenutak u ovom klubu i koliko sam zahvalan što sam deo Anadolu Efesa. Želim da se zahvalim svim članovima kluba, trenerima, medicinskom osoblju, svim mojim saigračima i naravno navijačima koji su mi pomogli da ostvarim svoje lične ciljeve, timski uspeh i da ostvarim svoje snove. Od srca vam hvala i volim vas. Zauvek dete Anadolu Efesa. Vidimo se uskoro!", napisao je Micić nabrojavši sve članove Efesa sa kojim je sarađivao, od saigrača do zaposlenih u klubu.

Micića je na draftu 2014. izabrala Filadelfija, ali ga je kasnije u trejdu prosledila Oklahomi.

Micić je sa ekipom Efesa osvojio dve titule u Evroligi, tri prvenstva Turske, trofej kupa i tri Superkupa. Bio je MVP Evrolige 2021, dva puta MVP fajnal fora u obe titule Efesa i dobitnik "Alfonso Ford" nagrade za najboljeg strelca 2022. godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Još jedan košarkaš napustio Crvenu zvezdu
KK Crvena zvezda

"Hvala i doviđenja"

03.07.2023. 21:50

Još jedan košarkaš napustio Crvenu zvezdu

Košarkaš iz Gane Ben Bentil nije više igrač Crvene zvezde, potvrdio je beogradski klub.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
15°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve