Sport
16.08.2021. 14:32
R.E.

Dobra vest

Vaterpolisti Partizana dobili bazen: 50 godina besplatno

vaterpolo
Izvor: Shutterstock

Grad Beograd i opština Voždovac potpisali su Ugovor sa Vaterpolo klubom Partizan o korišćenju bazena u Sportskom centru Voždovac u narednih 50 godina, bez novčane naknade.

if (window.innerWidth > 1024) {

Ugovorom je definisano da će Grad Vaterpolo klubu Partizan obezbediti sedam sati dnevno besplatnih termina za sve kategorije, od najmlađih do seniorskog tima, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

U slučaju da Grad u nekom periodu ne bude u mogućnosti da finansira termine, sportski centar će sam snositi troškove tih termina, obajvio je Vesić na Facebooku.

On je podsetio da je, kada je opština Voždovac dobila sudski spor u vezi sa vlasništvom nad sportskim centrom, rekao da je taj centar vlasništvo svih Beograđana i dom vaterpolista Partizana.

"To se danas i dogodilo. VK Partizan je klub u kome su počeli da se bave vaterpolom mnoga od najvećih imena ovog sporta. Vaterpolo klub Partizan je institucija i najuspešniji vaterpolo klub u Srbiji. Zaslužio je da nastavi da radi i stvara asove na istom mestu gde su to uspešno radili decenijama unazad", naveo je Vesić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
02.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve