Sport
26.03.2018. 13:45
R:E/ sportske.net

VATERPOLO: Partizan ostao bez bazena na Banjici

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Sedmostruki šampion Evrope suočava se sa velikim problemima nakon odluke opštine Voždovac da bazen na Banjici bude oduzet VK Partizan.

Jedan od najtrofejnijih vaterpolo klubova Evrope suočava se sa ozbiljnim problemima nakon odluke koju je doneo Apelacioni sud. Opština Voždovac dobila je spor i krajem prošle godine pokrenula proces preuzimanja Sportskog centra na Banjici od VK Partizan koji je dobio bazene na korišćenje 1992. godine. U saopštenju opštine Voždovac navodi se da je odluka Izvršnog odbora opštine Savski venac iz 1992. godine bila nezakonita, kao i da je VK Partizan napravio ogromne dugove za vreme korišćenja bazena na SC Banjica.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić poručio je da će uskoro uslediti i rekonstrukcija SC Banjica, a VK Partizan dobio je ponudu da finansira termine za treninge, utakmice i školu vaterpola.

Vaterpolo klub Partizan godinama unazad funkcioniše uprkos teškoj finansijskoj situaciji, a oduzimanje bazena moglo bi da predstavlja udarac od kojeg se crno-beli neće moći da se oporave.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve